UGRADNJA I GARANCIJA

Ugradnja smart home sustava

Naš sustav se sastoji od svjetski poznatih proizvođača smart home uređaja. Sonoff prekidači, Google Nest termostati, Reolink pametne kamere, Amazon Alexa jedinice za glasovno upravljanje i mnogi drugi.

Zatražite ponudu

Akcijske cijene

Cijena prema kvadraturi Vašega doma.

  • Veličina stana od 50m2 - 100m2 7999kn - 12999kn
  • Veličina stana od 100m2 - 150m2 12999kn - 18999kn
  • Veličina stana od 150m2 -200m2 18999kn - 28999kn
  • Veličina stana od 200m2+ 28999kn+
  • * navedene cijene su informativnog karaktera te ovise o veličini stana, instalaciji i dodatnim radovima. Za točnu cijenu nas kontaktirajte.

Zatražite ponudu

Upravljanje mobitelom

Upravljajte vašim domom putem mobitela

Potpuna kontrola vašeg doma putem smartphone-a. Upravljajte rasvjetom, klimom, grijanjem, roletama i ostalim kućanskim uređajima koji su povezani u smart home sustav. Gdje god se nalazite, Vašim domom možete upravljati putem mobitela. Gotovi ste s poslom i želite da Vas dočeka željena temperatura? Nema problema, s našim sustavom putem mobilne aplikacije namjestite temperaturu koju želite da Vas dočeka. Otišli ste na posao i niste sigurni ako ste ugasili sva svjetla? Niste sigurni ako ste pustili upaljeno grijanje/hlađenje? Također nema problema, putem mobilne aplikacije bez problema ugasite neželjene potrošače.

Zatražite ponudu

Upravljanje glasom

Upravljajte vašim domom glasovnim naredbama

Naš sustav je predviđen da pojednostavi život i da bude prilagođen svakodnevnim rutinama. Naš sustav koristi Amazon Alexa Hub preko kojeg glasovnim naredbama jednostavno upalite/ugasite željeno svjetlo, namjestite temperaturu doma, podignite ili spustite rolete, upalite TV i još puno toga. U sustav se mogu programirati razne scene i rutine pa na primjer glasovnom naredbom "goodnight" ugasite sva svjetla u kući, spustite rolete i podesite željenu temperaturu doma ili glasovnom naredbom "movie night" ugasite određena svjetla i upalite TV.

Zatražite ponudu

Inteligentno upravljanje

Automatizacija

Osim što našim sustavom možete upravljati putem mobilne aplikacije i glasom, također je predviđen da upravlja sam sa sobom. Sustav se može programirati da prepozna kada su vrata ili prozori otvoreni/zatvoreni te sukladno tome izvrši određenu naredbu. Primjer: ulazite u stan te sustav prepoznaje otvaranje vrata i automatski pali svjetlo. Ostavili ste otvoren prozor i sustav automatski nakon određenog vremena ugasi klimu.

Zatražite ponudu

Instalacija i obuka

Instalacija

Instalacija našeg smart home sustava je vrlo jednostavna. Naš sustav funkcionira bežično tako da nema puno bušenja, razbijanja i ostalih neželjenih radova. To je odlično ako ste tek preuredili stan i ne želite dodatne radove. Dolazimo do Vas na uvid prije samih radova i točno dogovaramo što je sve potrebno napraviti kako bi imali savršen dom budućnosti. Rok za instalaciju ovisi od projekta, ali okvirni rok za prosječan stan je 2, 3 dana.

Zatražite ponudu